Kornelis-Lievense

Mijn naam is Kornelis Lievense. Ik heb inmiddels ruim 20 jaar ervaring als docent. Naast gitaarles (zowel elektrisch als akoestisch) geef ik ook bandcoaching (beginnende bands leren samenspelen en performen op een podium).

Wat ik het belangrijkste vind in het bespelen van een instrument is plezier en dat zit meestal in kleine dingen. Een klein stapje vooruit kan al zoveel voldoening geven, maar ook het kunnen doorzetten en op het einde de beloning krijgen is een fijn gevoel. Mijn voorliefde voor gitaar komt omdat het een veelzijdig instrument is, van rustig akoestisch begeleiden tot met veel effecten een waanzinnige klank maken.

In mijn lessen stel ik de leerling centraal. Op een natuurlijke manier zoeken we een weg die bij je past, als vanzelf komen we op songs uit die jij mooi vind. Op die manier komen we tot een mooie ontwikkeling die oneindig is en waar heel veel plezier aan beleefd wordt.

Gitaarspelen is voor alle leeftijden.

Wil je eenvoudig akkoorden leren spelen en jezelf begeleiden?

Wil je graag die ene solo, tot in perfectie, kunnen spelen?

Wil je weten hoe de tokkel van je favoriet liedje gaat?

Wil je een eigen liedje maken, maar kom je niet verder?

Alles is mogelijk!

Naast het lesgeven ben ik ook regelmatig terug te vinden op het podium. Ik speel in een aantal vaste bands maar ook regelmatig als freelance gitarist in bands en projecten. Verder organiseer ik Open Podium avonden, deze zijn vooral geschikt om jezelf te ontwikkelen en te laten zien aan het publiek.

Kornelis Lievense geeft als zelfstandige gitaarles, bij Phoenix Cultuur akoestisch/elektrisch gitaar en bandcoaching bij het project Pop&Co.

Kijk ook op mijn site: www.kornelislievense.nl
Kijk ook op de site van Pop&Co: www.popencobandcoaching.nl

meer informatie over mijn lessen: Akoestische gitaar en Elektrische gitaar

terug naar alle docenten

 

Wido de Bonth